Gladheidsbestrijding

De winters in Nederland zijn niet meer zo streng als vroeger. Maar ondanks de milde Nederlandse winters, ontkomen we er vaak niet aan dat we tijdens de wintermaanden een keer overvallen worden door vorst en sneeuw. En dat brengt problemen met zich mee! Gladde tuinpaden, inritten, pleinen, parkeerplaatsen en toegangswegen zijn moeilijk begaanbaar en bovendien gevaarlijk. Daar wil je iets aan doen, en wij gelukkig ook! Bij Ronny Kroeze helpen we je graag om als onderdeel van tuin- en terreinonderhoud jouw terrein ijs- en sneeuwvrij te houden. Wat jouw terrein ook is. Bedrijven, gemeenten, of gewoon bij jou thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden van gladheidsbestrijding of andere vormen van tuinonderhoud? Neem contact met ons op!

Afspraak maken? Klik hier!

Zodra de eerste tekenen van vorst zich aandienen, wil jij verzekerd zijn dat jouw terrein veilig begaanbaar blijft. Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk en zonder dat het jou veel moeite kost. Daar kunnen wij voor zorgen! Bij Ronny Kroeze dragen we namelijk graag een steentje bij aan de veiligheid van wegen, paden en terreinen tijdens vorstperiodes. Daarom zijn wij gespecialiseerd in zowel preventieve als actieve gladheidsbestrijding. Gedurende de hele winter staan wij voor jou klaar om in actie te komen met onze sneeuwschuivers, shovels en veegmachines. Daarnaast komt er handwerk aan te pas. Met scheppen en bezems strooien we jouw terrein en maken we het weer sneeuw- en ijsvrij.

Wil je zeker weten dat je tijdens de winter niet voor koude verrassingen komt te staan? Maak dan gerust een afspraak met ons. Onze hoveniers weten precies wat er nodig is om te zorgen dat jouw terrein altijd veilig begaanbaar is tijdens vorstperiodes. Samen maken we een plan op maat, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Wil je liever zelf gladheid bestrijden? Dat kan uiteraard ook. Vraag ons om advies. Wij vertellen je wat je nodig hebt en kunnen dit voor je leveren. Zo ben je altijd voorbereid op de kou en sneeuw.