Onze Diensten

Buitenleven creëren, dat is waar we goed in zijn en passie voor hebben. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud en alles daar tussenin. Voor zakelijke klanten en particulieren. Van grote bedrijventerreinen tot de inrichting van balkons op de 10e verdieping. Wat je tuinwens ook is, wij kunnen het realiseren. Bekijk hieronder onze diensten. Heb je een specifieke vraag of wens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tuinontwerp

De mooiste tuinontwerpen voor jouw tuin

 

Bekijk meer

Tuinaanleg

Vakkundig en efficiënt jouw tuin gerealiseerd.

 

Bekijk meer

Tuinonderhoud

Het beste onderhoud voor jouw tuin

 

Bekijk meer

Zakelijk Groenbeheer

Voor de mooiste bedrijfstuinen

 

Bekijk meer

De Specialisaties van Ronny Kroeze

Beregeningsinstallaties: planten voorzien van voldoende water, zonder daar te veel tijd aan te hoeven besteden? Dat kan! Met de juiste beregeningsinstallatie is dit zo geregeld. Onze hoveniers zorgen dat de juiste oplossing voor jouw beplanting wordt geïnstalleerd, zodat de waterafgifte optimaal is.

Sierbestrating: De bestrating van jouw voor- of achtertuin bepaalt voor een groot gedeelte de stijl en uitstraling van je tuin. Je wilt daarom niet de verkeerde keuze maken. Voor advies over de mogelijkheden van sierbestrating kun je altijd bij ons terecht.

Erfafscheiding:Erfafscheiding is er in alle soorten en maten. En of je nu op zoek bent naar een schutting, een hek of een mooie haag, bij ons vind je het allemaal!

Terras aanleggen: Het terras is dé plek van jouw tuin waar je graag tijd doorbrengt. Wij willen jou optimaal van je tuin laten genieten met een prachtig, op maat ontworpen en gerealiseerd terras.

Gladheidsbestrijding: Tijdens de winter kunnen wij je uitstekend van dienst zijn voor gladheidsbestrijding. Zeker bij bedrijven is het belangrijk om bij vorst en sneeuw te zorgen voor goede bestrijding van de gladheid. Hoe wij dat doen? Vraag ons ernaar, we leggen het je graag uit!

Veranda: Een veranda is een heerlijke plek in je tuin, waar je – met een beetje geluk – ook in het najaar van kunt genieten. Van schets tot afwerking, wij ontnemen je alle zorgen en realiseren jouw veranda met plezier en professionaliteit.