Tuinonderhoud

We doen wat we beloven. En dat betekent dat onze tuinen altijd onderhoudsvriendelijk worden aangelegd. Toch kun je het onderhouden van je tuin niet helemaal vergeten. Een tuin leeft. Gras en onkruid groeien en mos ontstaat. Door middel van regelmatig onderhoud zorg je ervoor dat tuinieren een klein onderdeel van je takenlijst blijft. Een grondige voorjaars en najaarsbeurt is al een goede basis. Zie je het niet zitten om het zelf bij te houden? Laten we dan eens praten over een onderhoudscontract. Dan hoef jij alleen maar te genieten van je tuin, wij regelen de rest.

Onderhoud voor uw tuin nodig? Maak een afspraak!

Een onderhoudscontract stellen we samen met jou op. Afhankelijk van wat je zelf kunt en wil doen en wat je door onze ervaren hoveniers wil laten uitvoeren maken we een onderhoudsplan op maat. Je kunt eenmalig per jaar onderhoud laten uitvoeren, maar als basis adviseren wij te kiezen voor een jaarlijkse voorjaarsbeurt en najaarsbeurt van je tuin. Daarmee leg je de fundering voor een gezonde tuin die er strak uit blijft zien. Seizoen na seizoen en jaar na jaar. De voor- en najaarsbeurten kun je eventueel aanvullen met een onderhoudsbeurt vlak voor de winter. Onze hoveniers maken jouw tuin dan helemaal klaar voor het winterweer. Wil je helemaal ontzorgd worden? Dan komen we maandelijks of wekelijks bij je langs voor het onderhouden van je tuin. Je tuin ziet er altijd perfect uit, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Wij verzorgen niet alleen tuinonderhoud bij particulieren. Ook veel bedrijven weten ons te vinden voor het onderhoud van hun bedrijfsterrein. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van zakelijke klanten opgebouwd en we kunnen gerust zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het tuinonderhoud bij bedrijven. Graag komen we langs om de details te bespreken. Gezamenlijk stellen we dan een contract op dat past bij jouw bedrijfsterrein en onderhoudswensen. Wij zorgen voor het juiste onderhoudspakket voor jouw organisatie. Jij bent verzekerd van een bedrijfstuin of terrein dat er altijd netjes bij ligt, terwijl je je zelf kunt richten op belangrijkere zaken.

Vragen over tuinonderhoud? Neem contact op!