Jouw bedrijfstuin,

onze zorg.

Welkom bij Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze! Ons team van hoveniers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van jouw bedrijfstuin. Kortom, met het ontzorgen van ondernemers. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin het visitiekaartje van je organisatie wordt, is en blijft.

Wat kunnen we voor jouw bedrijfstuin doen?

Tuinontwerp
passend bij jouw organisatie

Tuinaanleg
Vakkundig en snel

Onderhoud
Professioneel groenbeheer

Over ons

Al jaren het vertrouwde hoveniersbedrijf van MKB Barneveld

Wij zijn Ronny Kroeze; een team van vakkundige hoveniers met jarenlange ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg, en tuinonderhoud bij bedrijven groot en klein. Sinds 2002 vertrouwen bedrijven uit het hele land ons hun buitenruimte toe. 

Bij Ronny Kroeze ben je verzekerd van:

  • Volledige ontzorging
  • Ervaring en vakkundigheid
  • Duidelijke afspraken
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
Zo gaan we te werk
1

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinontwerp, aanleg, of onderhoud? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
2

Vrijblijvende afspraak

We komen langs bij jouw organisatie om de wensen en afspraken door te nemen.
We vragen je het hemd van het lijf, zodat we precies weten hoe we jou kunnen ontzorgen.
3

Voorstel op maat

Aan de hand van de wensen en gemaakte afspraken maken we een voorstel op maat.
Geen standaard pakketten, maar een plan van aanpak dat naadloos aansluit op jouw behoeften.
4

Aan de slag!

Nadat we de laatste zaken hebben afgestemd en jij helemaal tevreden bent met de plan van aanpak, kunnen we aan de slag!
Korte lijnen en persoonlijk contact staan tijdens onze samenwerking altijd centraal.

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen:

Wij laten op ons bedrijfspand op meerdere locaties verzorgen door Ronny Kroeze naar volle tevredenheid.

Jan van DeuverenVan Deuveren Transport

Wij werken nu een paar jaar samen met Ronny Kroeze en zijn zeer tevreden. De tuin rondom het hotel heeft er nog nooit zo verzorgd bij gelegen! Aardige jongens allemaal!

NatasjaVan der Valk Hotel Amersfoort

Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze verzorgt al jaren onze groenvoorziening rondom ons bedrijf.
Komen altijd de afspraken na en een groot pluspunt is dat altijd dezelfde medewerkers de werkzaamheden uitvoeren.
Ook voor ontwerp en aanleg nieuwe tuinen een zeer ervaren bedrijf.

Berthold MoesbergenInstallatiebedrijf Moesbergen

Ben je op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen? Bij Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze zijn we toegewijd aan het creëren van prachtige buitenruimtes die de professionele uitstraling van jouw bedrijf versterken. Met onze expertise in landschapsarchitectuur combineren we esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid om jouw bedrijfstuin om te vormen tot een echt visitekaartje voor je bedrijf.

Ons team van deskundige hoveniers begrijpt het belang van een goed doordacht tuinontwerp dat rekening houdt met jouw specifieke zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een nieuw aan te leggen bedrijfstuin of het renoveren van een bestaand terrein, wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij jouw visie en budget. Met onze uitgebreide kennis van beplanting, bestrating, beregeningssystemen en verlichting creëren we een harmonieuze buitenomgeving die indruk maakt op medewerkers, klanten én bezoekers.

Naast tuinontwerp en aanleg bieden we ook professioneel onderhoud van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen. Het behoud van een verzorgde en representatieve buitenruimte is belangrijk voor je bedrijfsimago. Ons ervaren team zorgt voor regelmatig onderhoud, zoals snoeien, bemesten, onkruidbestrijding en gazonverzorging, om ervoor te zorgen dat je bedrijfstuin altijd in topconditie verkeert.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw bedrijfstuinproject, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze toegewijde hoveniers staan klaar om je wensen te bespreken, een op maat gemaakt ontwerp te creëren en hoogwaardige diensten te leveren voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van jouw bedrijfstuin en bedrijfsterrein. Laat ons je buitenruimte transformeren in een visitekaartje dat de identiteit en professionaliteit van je bedrijf weerspiegelt.