Ons team

Graag stellen wij ons even aan je voor! Sinds Ronny Kroeze zijn hoveniersbedrijf oprichtte in 2006 hebben we een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels bestaat ons team al uit 60 groene vingers. De snelle rekenaars onder ons hebben al uitgerekend dat dat zes vakkundige hoveniers zijn. Elke dag staan deze kanjers voor onze klanten klaar. Met veel enthousiasme realiseren en onderhouden we tuinen in alle soorten en maten. Bij regen, wind en zonneschijn: er wordt altijd hard gewerkt en veel gelachen. Dat is het team van Ronny Kroeze.

Kies voor kwaliteit! Klik hier voor een afspraak.

Almir

Hovenier Ronny

Ronny

Hovenier Mark

Mark

Linda

Linda

Hovenier Ramon

Ramon

Hovenier Sven

Sven

Hovenier Dennis

Dennis

Hovenier Rens

Rens

Hovenier Daan

Daan

Het zat bij Ronny in het bloed. Hij leerde het hoveniersvak van zijn vader toen hij klein was en groeide uit tot een professionele hovenier. In 2006 besloot hij het zelf te gaan doen, vanuit zijn woonplaats Barneveld. Eerst deed hij dat alleen, maar naarmate meer klanten Ronny wisten te vinden had hij collega’s nodig. Twee jaar na de oprichting van Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze kreeg hij versterking van de eerste werknemer. Al gauw kon Ronny verder uitbreiden en groeide het team van twee hoveniers naar het huidige aantal van zes. En die hebben we alle zes hard nodig, want inmiddels hebben we zelfs klanten door het hele land!

Sinds 2018 werken we vanuit onze nieuwe vestiging in Terschuur. Elke dag beginnen we daar samen met een bak koffie en we nemen de planning voor die dag met elkaar door. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Met tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp. Op een bedrijventerrein of bij klanten thuis. Elke dag is weer anders en dat is wat ons werk zo leuk maakt!

Waar de kracht van het team van Ronny Kroeze ligt? Naast onze groene vingers en vakkundigheid, garanderen wij jou kwaliteit en betrouwbaarheid die je nergens anders ziet. Bij Ronny Kroeze zetten we net even een stapje extra, zodat jij zorgeloos geniet van je tuin.