Ons team

Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze heeft zijn naam te danken aan de eigenaar/oprichter Ronny Kroeze maar op dit moment bestaat ons team uit ervaren, talentvolle hoveniers die enthousiast alle werkzaamheden uitvoeren als het gaat om tuinrealisatie of tuinonderhoud.

Naast de passie en ambitie beschikken al onze medewerkers ook over de technische kennis die nodig is om vakwerk af te leveren.

Kies voor kwaliteit! Klik hier voor een afspraak.
Ons Team

Thijs

Marco

Kay

Almir

Ronny

Mark

Nu we ons aan u hebben voorgesteld bent u misschien nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een afspraak maken over de diverse mogelijkheden betreffende tuinontwerp, tuinrealisatie, tuinrenovatie, tuinonderhoud of meer weten over onze specialisaties? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor particulieren & bedrijven staat ons team altijd klaar om een tuinontwerp te creëren en uit te voeren. Tuinaanleg en -onderhoud is ons vak waar wij dagelijks mee bezig zijn!

Nu u op deze pagina kennis heeft gemaakt met ons team kunt u binnen onze website ook informatie vinden over onze werkwijze, tuinideeen, nachtvorst en uw tuin, beregeningsinstallaties, diverse onderhoudsbeurten voor uw tuin en meer.

Maar elk tuinidee, tuinontwerp en tuinrealisatie vraagt om een persoonlijke aanpak omdat elke tuin uniek is. Vandaar dat wij u vragen om een afspraak met ons te maken. Dan komen we er samen wel uit!

Wilt u niet direct een afspraak maken maar liever eerst meer informatie ontvangen dan kunt u ons bellen of in het contactformulier aangeven waarover u meer informatie wenst. Wij kunnen uw vragen dan telefonisch of per e-mail beantwoorden.

Het spreekt voor zich dat wij altijd bereid zijn om bij u thuis alles te bespreken, in kaart te brengen en een offerte op maat uit te brengen.