Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bij het ontwerpen van een tuin komen wij in een persoonlijk gesprek tot een werkbaar ontwerp waarbij uw wensen centraal staan. Daarnaast kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden.

Een tuinontwerp omvat meer dan de gewone werkzaamheden die binnen een tuin plaatsvinden. Bij een dergelijk ontwerp draait het om het realiseren van een tuin die past bij het huis, de omgeving en uw wensen en ideeën.

Wij ontwerpen uw tuin rondom een vijver, voor een veilige speelplek voor (klein)kinderen, voor een plek om met familie en vrienden culinair te genieten of om een oase van rust te creëren.

Waarvoor u ook een ontwerp wilt laten maken; het zal een tuinontwerp met een eigen identiteit zijn waarbij wij gebruik maken van de creativiteit van ons team.

Passend tuinontwerp

Uw door ons ontworpen tuin zal passen bij u, bij uw woning, bij uw omgeving en natuurlijk bij de wensen die u hebt. Een klein of juist een groot terras, zoveel mogelijk bloeiende planten in de verschillende seizoenen, aanpassing van een deel van de tuin, een vijver, beregeningsinstallatie; bijna alles is mogelijk. Wij hebben uiteraard tuinideeën en expertise genoeg. Aan de hand van het ontwerp laten we u zien hoe de tuin eruit komt te zien zodat u goed beeld krijgt van de vorm, de indeling en de beplanting.

Beplantingsplan

Een beplantingsplan is vaak onderdeel van het tuinontwerp maar kan ook apart door ons aangeleverd worden. Hierin staat welke beplanting er in uw tuin komt en op welke plek zodat het voor u duidelijk is welke planten er uiteindelijk in uw tuin komen te staan.

Bij het opstellen van het beplantingsplan staan opnieuw uw wensen centraal. Deze wensen worden gecombineerd met onze kennis over beplanting, want het gaat bij het beplantingsplan natuurlijk ook om de grondsoort van de tuin, zon of schaduw, onderhoud, bloeiperiode van de aan te leggen planten etc.

Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze Tuinontwerp