Tuinontwerp

Woon je nu een tijdje in je nieuwe huis, maar wordt het echt tijd om ook die tuin aan te pakken? Of heeft je huidige tuin zijn beste tijd gehad en ben je toe aan iets compleet nieuws? In beide gevallen komt Ronny Kroeze graag langs voor een kop koffie. Een tuin verbouwen doe je namelijk niet zomaar, daar wil je graag even over sparren met een expert. Dat begrijpen we bij Ronny Kroeze als geen ander.

Tuinontwerp laten maken

Tijdens een persoonlijk gesprek staan jouw tuinwensen, het budget, en jouw leefomgeving centraal. Uiteraard inspireren wij je ook graag met onze tuinideeën, gebaseerd op de laatste trends op het gebied van tuinen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om jouw wensen en ideeën te vertalen naar de meest stijlvolle mogelijkheden die naadloos aansluiten op de ruimte en sfeer van je tuin. Al snel zullen we samen komen tot het perfecte tuinontwerp voor jouw toekomstige tuin. Jouw tuin wordt een plek waar je je thuis voelt, waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie, en waar je met een trots gevoel naar kijkt – iedere keer weer als je thuis komt.

Tuinontwerp Barneveld
Tuinidee voor tuinontwerp

Tuinidee? Vertel eens!

Weet je al goed wat je wil? Zie je jezelf al helemaal zitten in je toekomstige tuin? Wij zijn benieuwd! Aan iedere wens kunnen wij voldoen met een tuinontwerp op maat. Dus of je nou een unieke vijver wilt, een uitgebreide speelplek voor je kinderen, of een mooie veranda om in alle rust te kunnen genieten van je tuin – Ronny Kroeze regelt het voor je. Wij maken een tuinontwerp met een eigen identiteit die jouw wensen vervult.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is onderdeel van het tuinontwerp, maar kan ook apart door ons worden opgesteld. In het beplantingsplan staat wat voor beplanting er in jouw tuin komt en op welke plek. Uiteraard creëren we dit plan in overleg met jou. Met onze ruime kennis over beplanting vertalen we jouw wensen met betrekking tot de stijl van je tuin, de kleuren in je tuin en het onderhoud aan je tuin naar het perfecte beplantingsplan voor je nieuwe tuin.

Beplantingsplan
Tuinaanleg

Tuinontwerp af, en dan?

Je kunt ons bellen om een tuinontwerp te laten maken. Dat doen we met plezier. Wat we nog leuker vinden, is om de ontworpen tuin vervolgens te mogen realiseren. Dan kunnen we doen waarvoor we gemaakt zijn: de handen uit de mouwen steken en aan de slag met onze groene vingers, om jouw droomtuin te realiseren. Dus, tevreden over het tuinontwerp? Wij bespreken graag de vervolgstappen voor jouw tuinaanleg.

Waarom Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze?

+20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij het hoveniersbedrijf in Barneveld en omstreken voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Persoonlijk en betrokken

Betrokken van het eerste gesprek tot de oplevering. Korte lijnen en een persoonlijke benadering, dat is waar we voor staan.

Duidelijk en transparant

Duidelijke afspraken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

Wij zijn superblij met de nieuwe tuin! We waren gelijk overtuigd toen we het tuinontwerp zagen en het resultaat stelt zeker niet teleur.

Wilma van DelenBarneveld

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ook een tuinontwerp in 3D maken?

Zeker, onze tuinontwerpers beschikken over de meest geavanceerde programma’s om tuinontwerpen middels een 3D ontwerp helemaal tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie terecht voor een tuinontwerp van een voortuin?

Uiteraard! Ook voor een voortuin is het prettig om vooraf goede afstemming te hebben. Middels een tuinontwerp kunnen we van gedachten wisselen over tuinideeën en verschillende voorbeelden laten zien van hoe je voortuin eruit kan komen te zien.

Maken jullie ook een tuinontwerp voor een kleine tuin?

Van bedrijfstuinen, tot kleine achtertuinen en zelfs balkons, elke tuin heeft zijn eigen kenmerken en dat maakt het ontwerpen ervan zo leuk! Of je dus een grote of kleine tuin hebt maakt niet uit, je zult versteld staan over wat er allemaal mogelijk is in een kleine tuin. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Tuinontwerp laten maken?

We denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op