Tuinontwerp

Tuinontwerp

Woon je nu een tijdje in je nieuwe huis, maar wordt het echt tijd om ook die tuin aan te pakken? Of heeft je huidige tuin zijn beste tijd gehad en ben je toe aan iets compleet nieuws? In beide gevallen komt Ronny Kroeze graag langs voor een kop koffie. Een tuin verbouwen doe je namelijk niet zomaar, daar wil je graag even over sparren met een expert. Dat begrijpen we bij Ronny Kroeze als geen ander.

Tijdens een persoonlijk gesprek staan jouw tuinwensen, het budget, en jouw leefomgeving centraal. Uiteraard inspireren wij je ook graag met onze tuinideeën, gebaseerd op de laatste trends op het gebied van tuinen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om jouw wensen en ideeën te vertalen naar de meest stijlvolle mogelijkheden die naadloos aansluiten op de ruimte en sfeer van je tuin. Al snel zullen we samen komen tot het perfecte tuinontwerp voor jouw toekomstige tuin. Jouw tuin wordt een plek waar je je thuis voelt, waar je heerlijk kunt genieten met vrienden en familie, en waar je met een trots gevoel naar kijkt – iedere keer weer als je thuis komt.

Tuinidee? Vertel eens!

Weet je al goed wat je wil? Zie je jezelf al helemaal zitten in je toekomstige tuin? Wij zijn benieuwd! Aan iedere wens kunnen wij voldoen met een tuinontwerp op maat. Dus of je nou een unieke vijver wilt, een uitgebreide speelplek voor je kinderen, of een mooie veranda om in alle rust te kunnen genieten van je tuin – Ronny Kroeze regelt het voor je. Wij maken een tuinontwerp met een eigen identiteit die jouw wensen vervult.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is onderdeel van het tuinontwerp, maar kan ook apart door ons worden opgesteld. In het beplantingsplan staat wat voor beplanting er in jouw tuin komt en op welke plek. Uiteraard creëren we dit plan in overleg met jou. Met onze ruime kennis over beplanting vertalen we jouw wensen met betrekking tot de stijl van je tuin, de kleuren in je tuin en het onderhoud aan je tuin naar het perfecte beplantingsplan voor je nieuwe tuin.

Tuinontwerp af – en dan?

Je kunt ons bellen om een tuinontwerp te laten maken. Dat doen we met plezier. Wat we nog leuker vinden, is om de ontworpen tuin vervolgens te mogen realiseren. Dan kunnen we doen waarvoor we gemaakt zijn: de handen uit de mouwen steken en aan de slag met onze groene vingers, om jouw droomtuin te realiseren. Dus, tevreden over het tuinontwerp? Wij bespreken graag de vervolgstappen voor jouw tuinrealisatie.