Houten overkapping op maat

Een houten overkapping voegt niet alleen veel toe aan je tuin, maar ook aan je huis! Met een houten overkapping verrijk je je binnen- én buitenleven. Als het erg warm is zorgt een overkapping voor verkoeling. Regent het? Dan kun je toch beschut buiten zitten bij een aangename temperatuur.
Door te investeren in een overkapping kun je echt het hele jaar door van het buitenleven genieten. Dat klinkt natuurlijk goed, maar er komt ook veel bij kijken. De hoveniers van Ronny Kroeze helpen je graag om de nodige vragen te beantwoorden.

Neem direct contact op

Overkapping ontwerp op maat

Een houten overkapping schaf je niet zomaar aan. Het is een investering waar je goed over nadenkt en waar maatwerk en vakmanschap voor nodig is. Want wat is de juiste afmeting van een overkapping voor jouw tuin? Welke ondergrond kies je? Welk ontwerp sluit het beste aan bij jouw achtertuin en woning? Op welke plek komt de overkapping het beste tot zijn recht? Het zijn allemaal vragen waar je vroeg of laat mee te maken krijgt bij de keuze voor een houten overkapping.

Een partner die kan helpen vanaf de ontwerpfase tot de oplevering is dan wel zo prettig! Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze komt bij je langs om je tuin en woning te bekijken. Graag horen we wat jouw wensen zijn en waar de overkapping aan moet voldoen. Samen met jou komen we tot de beste oplossing voor jouw situatie. Hebben we dit scherp? Dan maken we een ontwerp op maat, zodat je zeker weet dat het plan daadwerkelijk aansluit bij jouw verwachtingen.

Op basis van het ontwerp moeten nog een aantal beslissingen worden gemaakt. Wordt het een douglas overkapping of een eikenhouten overkapping? Wil je de overkapping laten opleveren met glazen wanden of laat je hem liever open? Als daarna ook de laatste details en de afwerking zijn afgestemd, plannen we het werk in en komen onze eigen hoveniers de houten overkapping bij jou plaatsen. Op die manier weet jij, maar ook onze hoveniers precies wat er gaat gebeuren, waardoor we efficiënter kunnen werken en de overkapping sneller kunnen opleveren. Ideaal toch?

Houten overkapping aan huis

Niet iedereen heeft een grote woonkamer. Wil je graag meer ruimte creëren? Dan kan een houten overkapping aan huis een mooie oplossing zijn. Een houten overkapping aan huis functioneert als een verlengde van je woonkamer. Op zwoele zomeravonden kun je de hele avond heerlijk buiten vertoeven en in alle rust van het buitenleven genieten. En vier je een verjaardag? Dan heb je gegarandeerd voldoende ruimte om je gasten te ontvangen.

Wil je een naadloze overgang van jouw woonkamer naar je overkapping, zelfs in de winter? Door de juiste vloer te kiezen, een glazen pui te laten plaatsen en wellicht een kachel toe te voegen aan jouw tuinhuis, maak je er echt een tweede huiskamer van waar je elk seizoen gebruik van kunt maken. Graag denken we met je mee over de ideale invulling van jouw houten overkapping aan huis.

Houten overkapping in de tuin

Wil je zoveel mogelijk lichtinval in je woning behouden en heb je een wat diepere tuin? Dan is een houten overkapping in de achtertuin een goede keuze. Afhankelijk van de ruimte, de zonligging van je tuin, én jouw wensen zijn er altijd verschillende passende opties voor jouw houten overkapping. Ook een overkapping in je tuin kun je voorzien van alle extra’s die ervoor zorgen dat je er alle seizoenen gebruik van kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren en inspireren je graag met de nieuwste trends. Neem gerust eens contact op en laat je verrassen door alle mogelijke opstellingen, materialen en afwerkingen!