Sierbestrating

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van je tuin. De keuze voor bepaalde tuintegels bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de stijl en uitstraling van je tuin. Met strakke betontegels creëer je een modern en rustig geheel, terwijl je met getrommelde siertegels een karakteristieke en klassieke uitstraling geeft aan je tuin. Wat jouw wensen hierin ook zijn, wij kunnen het voor je realiseren. Houd je het graag rustig en strak? We geven graag advies. Ben je op zoek naar unieke tuintegels voor een speelse twist? Onze hoveniers laten hun creatieve brein er graag op los! Eerst inspiratie op doen voor nieuwe tuinideeën of jouw tuinrealisatie? Dat kan uiteraard ook. Bekijk onze gerealiseerde projecten op onze website. Als je vervolgens meer wil weten over de mogelijkheden, dan komen we graag met je in contact!

Meer informatie of een afspraak maken? Klik hier!

Stel je voor, je tuinontwerp is bijna af en je bent helemaal tevreden met de eerste plannen. Het enige wat je nog moet uitkiezen is de sierbestrating voor in de achtertuin. Een leuke opdracht, dat zeker. Maar niet de makkelijkste! Tuinbestrating is er namelijk in alle soorten en maten en je keuze zal grote invloed hebben op de totale uitstraling van je tuin. Kies je dan voor betontegels, betonklinkers of andere strakke bestrating als je houd van een moderne tuin? En stel je bent op zoek naar unieke sierbestrating. Ga je dan voor grind, trommelstenen of natuursteen tegels? Wij helpen je graag bij deze moeilijke keuzes. Met meer dan 12 jaar ervaring weten we bij Ronny Kroeze als geen ander wat het beste past bij jouw tuin.

Een extraatje naast de normale bestrating in je tuin? Wat dacht je van natuurlijke muurelementen, palissades en opsluitbanden? Of misschien een stukje keramische bestrating als eyecatcher in jouw tuin. Wij denken graag met je mee over unieke beplantings- en betonelementen of andere bijzondere bestrating voor jouw tuin. En heb je zelf een gaaf idee? Vertel het ons, wij gaan ermee aan de slag!