Tuinrealisatie

Je bent er over uit. Het tuinontwerp op maat is helemaal naar je zin of het voorstel voor de renovatie van je tuin voldoet aan je verwachtingen. Graag gaan we samen over naar de volgende fase: de aanleg en realisatie van je nieuwe tuin. En of het nu gaat om de aanleg van een achtertuin, voortuin, de aanleg van een compleet nieuwe tuin, of om een aantal aanpassingen aan je bestaande tuin: bij Ronny Kroeze hebben we passie en aandacht voor jouw tuin. Alleen daarmee kunnen we de hoge kwaliteit garanderen waar we voor staan. Daar kun je op vertrouwen.

Klik hier voor een afspraak om uw tuin te realiseren!

Hoe gaan we te werk?

Een tuin aanleggen vereist kennis en expertise. Om alles soepel te laten verlopen werken wij volgens een gestructureerd stappenplan.

  1. Grondwerk: heel belangrijk. De basis voor iedere tuin is de grond. Goede grond vormt de perfecte fundering voor de begroeiing die later geplant zal worden.
  2. Tegel- en straatwerk: het grondwerk biedt ook de juiste ondergrond voor de aanleg van al het straat- en tegelwerk van de tuin. Dit is de volgende stap van de tuinrealisatie.
  3. Bouwen maar!: De basis is klaar. Het is tijd om de erfafscheiding, veranda’s en of andere bouwwerken te plaatsen.
  4. Realisatie beplanting: de laatste stap is de beplanting van de tuin. Deze stap maakt je tuin helemaal af en zorgt voor een kleurrijke afwerking!

Tijdens de tuinrealisatie houden wij je op de hoogte van de voortgang. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Bij hoveniersbedrijf Ronny Kroeze hebben we alles in huis om de complete aanleg van jouw tuin te realiseren. Van beregeningsinstallaties tot de veranda en van de beplanting tot de erfafscheiding, wij draaien er onze hand niet voor om. Besteed je liever een deel van de tuinaanleg uit? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Jouw tuin: Jarenlang plezier

Na de aanleg of renovatie van je tuin wil je gegarandeerd zijn van jarenlang plezier van je nieuwe tuin. Bij Ronny Kroeze geven we je die garantie. Dit kunnen we doen, omdat wij bij tuinrealisaties en tuinrenovaties enkel materialen gebruiken die van zeer goede kwaliteit zijn. We selecteren de beste planten, bloemen en bomen voor jouw tuin. Daarnaast leggen wij je nieuwe tuin onderhoudsvriendelijk aan. Zo ben jij verzekerd van een tuin waar je jarenlang van zult genieten.

Tuin af – en dan?

Jouw tuin is af en voldoet aan al je wensen. Tijd om ervan te genieten! Zijn wij nu klaar? Niet zonder dat we je advies hebben gegeven over hoe je jouw tuin op de juiste manier kunt onderhouden. Geen groene vingers? Dan kunnen een onderhoudscontract opstellen. Onze ervaren hoveniers zorgen er dan voor dat je tuin er gedurende het hele jaar netjes bij ligt.