Vijver aanleggen

Bij het tuinontwerp wel eens aan de rustgevende factor van een vijver gedacht?

De door ons ontworpen en aangelegde tuinen voorzien wij graag van een vijver omdat wij uit ervaring weten dat een goed aangelegde vijver een enorme rustgevende uitstraling aan uw tuin geeft. 

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wij adviseren u graag.

Visvijver, siervijver of zwemvijver

Voordat u besluit een vijver te laten aanleggen, moet u eerst goed voor uzelf in kaart brengen wat voor soort vijver uw voorkeur heeft. Als u van plan bent vissen te gaan houden dan moet de visvijver aan andere eisen voldoen, dan wanneer u een zwemvijver wilt laten aanleggen. Een vijver aanleggen voor het zicht en de uitstraling, vraagt om wat overwegingen voor wat betreft ligging, vorm en beplanting. Gelukkig kan ons team met jarenlange ervaring in vijveraanleg u hierbij goed van dienst zijn. 

Een vijver laten aanleggen op de juiste plaats

En waarschijnlijk wilt u uw vijver laten aanleggen op een plek, die u vanaf uw terras of veranda maar ook vanuit huis goed wilt zien. U moet dan wel met een aantal zaken rekening houden. De stand van de zon, schaduw van bomen maar vallende bladeren van bomen in de vijver is niet wenselijk. 

Wij weten hoe we een vijver moeten aanleggen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Vijver laten aanleggen? Klik hier voor een afspraak!
Ronny Kroeze Specialisatie Vijver Aanleggen

Binnen onze website vind u ook informatie over onze werkwijze, tuinideeennachtvorst en uw tuinberegeningsinstallaties, diverse onderhoudsbeurten voor uw tuin en meer.

Maar elk tuinidee, tuinontwerp en aanleggen van een vijver vraagt om een persoonlijke aanpak omdat elke tuin uniek is. Vandaar dat wij u vragen om een afspraak met ons te maken. Dan komen we er samen wel uit!

Wilt u niet direct een afspraak maken maar liever eerst meer informatie ontvangen dan kunt u ons bellen of in het contactformulier aangeven waarover u meer informatie wenst. Wij kunnen uw vragen dan telefonisch of per e-mail beantwoorden.

Het spreekt voor zich dat wij altijd bereid zijn om bij u thuis alles te bespreken, in kaart te brengen en een offerte op maat voor het aanleggen van een vijver uit te brengen.