Beregeningsinstallaties

De tuin beregenen kan een tijdrovende taak zijn, zeker tijdens een warme en droge zomer. De ene plant of boom heeft meer water nodig dan de ander, weet jij eigenlijk hoe dat zit? En als je op vakantie gaat, wie zorgt er dan voor dat de planten en bloemen in je tuin voorzien zijn van voldoende water? Dit zijn allemaal zaken waar je je geen zorgen meer over hoeft te maken als je kiest voor een beregeningsinstallatie. Met een beregeningsinstallatie van Ronny Kroeze is jouw tuin altijd optimaal beregend. Ben jij bezig met een tuinrenovatie of tuinontwerp, of ben je voor je bestaande tuin nieuwsgierig naar onze beregeningsinstallaties? Onze hoveniers adviseren je graag over de beste beregening voor jouw beplanting.

Informatie over beregening? Neem contact op!

Verschillende beregeningstechnieken zijn beschikbaar voor de optimale beregening van jouw tuin. Je gazon beregenen? Dat kan door middel van turbinesproeiers. Deze sproeiers geven een waterstraal die van links naar rechts over het gazon verplaatst. Heb je een wat kleiner gazon of wil je je borders beregenen? Dan is een nevelaar ook een geschikte methode. Dit is een algemene sproeier die een oppervlak gelijkmatig besproeit. Nevelaars en turbinespoeiers worden in de grond geplaatst en komen alleen tijdens het beregenen omhoog. Je kunt het gras dus zonder problemen maaien. Een andere belangrijke beregeningsinstallatie is de druppelslang. Deze beregeningsmethode wordt met name ingezet op plekken die niet gemakkelijk te besproeien zijn, bijvoorbeeld bij dichte begroeiing in de tuin of bij hagen en heggen. Met de druppelslang kunnen vele meters worden beregend. Deze methode zorgt voor een gelijkmatige, langzame waterafgifte, waardoor je geen last hebt van plasvorming.

In de meeste gevallen zullen bovenstaande beregeningsinstallaties volstaan. Toch kan het voorkomen dat door unieke elementen in jouw tuin andere beregening geschikt is. Gelukkig weten onze hoveniers alles over de juiste beregening voor jouw tuin. Jij hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Wij gaan graag met je in gesprek!