Tuinrenovatie

Een tuinrenovatie kan ingrijpender zijn dan u denkt want naast het tuinontwerp voor de nieuwe tuin zullen wij eerst, samen met u, moeten bepalen welke delen van de tuin behouden zullen blijven en welke delen vervangen moeten worden. Soms blijft (een deel van) de bestrating behouden, soms een vijver of een terras maar vaak zal het grootste deel van de oude tuin verwijderd moeten worden.

Bomen zullen worden gerooid, boomstronken worden verwijderd en eventueel wordt ook de bestrating verwijderd. Al deze delen zullen worden afgevoerd maar soms kan oude bestrating naderhand weer gebruikt worden in de nieuw aan te leggen tuin.

Vervolgens zal de tuin opgehoogd worden naar het gewenste niveau. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met oprit voor de auto, terras en drainage want regen moet goed afgevoerd kunnen worden.

Vervolgens kan de tuin ingericht gaan worden. Uiteraard beginnen wij met de bestrating en vervolgens volgen wij ons beplantingsschema.

De door ons ontworpen en aangelegde tuinen zijn natuurlijk onderhoudsvriendelijk

Wij adviseren u graag over tuinrenovatie.

Voor particulieren & bedrijven staat ons team altijd klaar om tuinrenovatie uit te voeren. Tuinrenovatie en -onderhoud is ons vak waar wij dagelijks mee bezig zijn!

Binnen onze website vind u ook informatie over onze werkwijze, tuinideeennachtvorst en uw tuinberegeningsinstallaties, diverse onderhoudsbeurten voor uw tuin en meer.

Maar elk tuinidee, tuinontwerp en tuinrenovatie vraagt om een persoonlijke aanpak omdat elke tuin uniek is. Vandaar dat wij u vragen om een afspraak met ons te maken. Dan komen we er samen wel uit!

Wilt u niet direct een afspraak maken maar liever eerst meer informatie ontvangen dan kunt u ons bellen of in het contactformulier aangeven waarover u meer informatie wenst. Wij kunnen uw vragen dan telefonisch of per e-mail beantwoorden.

Het spreekt voor zich dat wij altijd bereid zijn om bij u thuis alles te bespreken, in kaart te brengen en een offerte op maat voor tuinrenovatie uit te brengen.

Specialisaties Tuinrenovatie door Ronny Kroeze
Bel direct