Tuinrenovatie

Tuinrenovatie vraagt om een professionele aanpak. Misschien ben je blij met je huidige beplanting, maar wil je toch echt van die vijver af. Of je bent trots op de veranda in je tuin, maar het terras kan wel een opknapbeurt gebruiken. Oftewel, je wilt je tuin (deels) grondig aanpakken. Zeker als je een deel van je tuin wilt behouden, is een vakkundige aanpak en goed overleg belangrijk. Met meer dan 12 jaar ervaring met tuinrenovatie begrijpen we dat bij Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze als geen ander. En omdat wij bekend staan om onze duidelijke afspraken en nauwkeurige werk, zijn wij de juiste partij om jouw tuin te renoveren.

 

Neem direct contact op voor een afspraak!

Hadden we al gezegd dat we van duidelijke afspraken houden? Nou, om die reden gaan we voordat we van start gaan met de tuinrenovatie eerst met jou in overleg. Waar ben je blij mee? Wat mag er weg? Wat heeft dat voor gevolgen? Soms worden bomen en boomstronken verwijderd, of de hele bestrating gaat eruit. Misschien moet de tuin wel opgehoogd worden. Wat er ook moet gebeuren, wij zorgen dat jij van alle ins en outs op de hoogte bent en akkoord bent met ons plan van aanpak. Op basis van onze afspraken maken wij een offerte op maat, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Wanneer jij akkoord bent met het plan voor jouw nieuwe tuin en hoe we dat gaan aanpakken, kun jij achterover leunen en is het aan ons om aan het werk te gaan. Gestructureerd en volgens afspraak gaan we aan de slag. Eerst verwijderen we alles uit de tuin wat we niet meer gebruiken, daarna is het tijd voor het leukste werk: de tuin weer opbouwen. We werken alles nauwkeurig af en als de tuin klaar is, ligt hij er perfect bij.

Na een tuinrenovatie ben je uiteraard verzekerd van een onderhoudsvriendelijke tuin. Het is wel belangrijk deze te onderhouden. Dat kun je zelf doen, maar we willen je er ook graag bij helpen. Meer weten over tuinrenovatie of tuinonderhoud? Maak een afspraak met ons, we komen graag bij je langs.

Eerst meer informatie voordat je een afspraak wilt maken? Dat kan uiteraard. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk!