Erfafscheiding

Als het gaat over erfafscheiding, dan kun je je creativiteit de vrije loop laten. Erfafscheiding, ook wel tuinafscheiding genoemd, is er namelijk in alle soorten en maten. Voor liefhebbers van een groene en bloeiende tuin zijn er coniferen, hagen en heggen. Deze vormen van tuinafscheiding kennen de meeste mensen ook wel. Een exotische twist geven aan je tuin? Dan is bamboe ook een prima keuze voor jouw erfafscheiding. En zo zijn er nog vele andere planten, grassen, heggen en hagen die bij uitstek geschikt zijn voor de afscheiding van jouw tuin. Speciaal voor onze klanten zonder groene vingers, die hun tuin het liefst zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zien, bieden we ook een ruim assortiment aan schuttingen. Zo kunnen wij iedereen verzekeren van tuinafscheiding op maat, die precies voldoet aan jouw eisen.

Zie je met al die mogelijkheden door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag! Bij Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze begrijpen we dat de keuze voor geschikte tuinafscheiding lastig kan zijn, juist omdat er zoveel kan. Onze hoveniers komen daarom graag langs om jou te adviseren over de best passende tuinafscheiding voor jouw tuinrenovatie of tuinontwerp. Met jouw voorkeuren en wensen en onze expertise komen we samen tot de ideale tuinafscheiding die jouw tuin tot leven brengt.

Meer informatie? Klik hier!

Belangrijk om te vermelden is dat we bij Ronny Kroeze veel waarde hechten aan duurzaamheid. Zeker bij de keuze voor bijvoorbeeld een schutting is het belangrijk dat het juiste hout of ander materiaal wordt gebruikt. Bij gebruik van standaard hout kan je schutting verkleuren of rotten, niet elk hout is simpelweg opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Daarom adviseren wij onze klanten graag om te kiezen voor tuinafscheiding van bijvoorbeeld riet, bamboe, of wilgenhout. Deze materialen komen rechtstreeks uit de natuur en zullen daardoor langer mee gaan. Meer weten over alternatieven voor houten schuttingen? Wij vertellen je er graag over.