Najaarsbeurt tuin

Om uw tuin een goede najaarsbeurt te geven moeten er diverse werkzaamheden gedaan worden.

Snoeien in het najaar

Tot en met september kunnen de coniferenhagen geknipt worden. Zijn in het voorjaar de beukenhagen, de taxushagen en de buxushagen geknipt? Dan kan het nieuwe schot nu nogmaals worden geknipt.

Diverse uitgebloeide vaste planten kunnen nu worden terug geknipt. Het hoveniers team van Ronny Kroeze weet precies welke planten wel en welke niet terug geknipt kunnen worden.

Gras bemesten in het najaar

Het najaar is de tijd om uw gras weer te bemesten. Dat doen wij met organische gazonmest waardoor een diepgewortelde, donkergroene grasmat ontstaat.

Planten bemesten in het najaar

Ook hiervoor gebruiken wij organische meststof die ontwikkeld is voor het bemesten van planten in het najaar. De samenstelling van deze speciale meststof verbetert de beworteling en er ontstaat een rijker bodemleven waardoor een hogere weerstand ontstaat en dus stevige planten die beter bestand zijn tegen de winter en (nacht)vorst.

Klik hier voor het maken van een afspraak!

Geen zin of tijd om de najaarsbeurt van uw tuin zelf te doen? Wij nemen u graag het werk uit handen!

Overige werkzaamheden

Wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Als ons team toch in uw tuin aan het werk is om de najaarsbeurt van uw tuin uit te voeren, dan kunnen zij er ook direct voor zorgen dat uw tuin er weer helemaal perfect uitziet. Als u ook de borders onkruidvrij laat maken en de verharding door ons laat vegen, dan kunt u ook in het najaar genieten van uw tuin.

Bij ons is alles mogelijk. Dus ook bij bij de najaarsbeurt van uw tuin. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij het winterklaar maken van uw tuin.