Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze

Hovenier in Veenendaal en omstreken.

Jouw Tuin, Onze Passie.

Afspraak maken? Klik hier!

Op zoek naar een Hovenier in Veenendaal, Ede, Rhenen, of Scherpenzeel? Voor tuinideeën, tuinrealisatie en/of tuinonderhoud? Particulier of Zakelijk? Verder zoeken is niet nodig: Bij Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze ben je aan het juiste adres.

Zoek je een Hovenier in Veenendaal? Ontmoet de hoveniers van Ronny Kroeze.

Dan ben je vast benieuwd, wie zijn jullie dan? We stellen ons graag aan je voor: Wij zijn Ronny Kroeze; een team van jonge en enthousiaste hoveniers met veel passie en enthousiasme maar bovenal een liefde voor groen. Met onze persoonlijke aanpak verzorgen wij uiteenlopende tuinprojecten voor verschillende klanten.

Sinds 2006 zijn onze hoveniers een begrip in Veenendaal en omstreken. Kwaliteit, vertrouwen, en persoonlijk contact hebben bij ons altijd voorop gestaan. Bij Ronny Kroeze Hoveniers ben je verzekerd van een lokale én loyale partner die betrokken is en met je meedenkt. En onze kwaliteit? Die is gebaseerd op de ruime ervaring en vakkundigheid die is opgedaan in de vele jaren in dit mooie vak!

Dus, ben je je aan het oriënteren op een nieuwe tuin? Of op zoek naar een partij voor het onderhoud van je bedrijfstuin? Of heb je zelf een leuk idee voor je bestaande tuin en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Welke vraag je ook hebt over jouw tuin: neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Team Ronny Kroeze Hoverniers

Onze diensten

Tuintekening

Onze hoveniers uit Veenendaal doen tijdens hun werk continu nieuwe inspiratie op en daaruit komen veel mooie tuinideeën. Soms zijn dat trends die we bij meerdere tuinen terugzien. Soms krijgen we tuinideeën via onze leveranciers en partners. Maar het leukste is dat we tot de mooiste tuinideeën komen als we samen met jou, onze klant, jouw droomtuin aan het ontwerpen zijn. Al deze kennis en ideeën over tuinen willen we met jou delen, om je te verrassen en te inspireren. Ontdek onze tuinideeën zelf. Hopelijk geven ze jou een goed beeld van de mogelijkheden. En heb je iets gezien wat je mooi vindt? Vraag ons er gerust naar, wij gaan graag samen met jou om tafel om jouw tuinwensen en onze tuinideeën te integreren in een tuinontwerp op maat.

Lees meer
Tuinaanleg voortuin

Een tuin aanleggen vereist kennis en expertise. Om alles soepel te laten verlopen werken wij volgens een gestructureerd stappenplan. Van grondwerk en straatwerk, naar erfafscheiding, veranda’s en vijvers, tot uiteindelijk de beplanting. Alles verloopt volgens het door ons samen opgestelde plan.
En of het nu gaat om de aanleg van een compleet nieuwe tuin, of om een aantal aanpassingen aan je bestaande tuin: bij Ronny Kroeze hebben we passie en aandacht voor jouw tuin. Alleen daarmee kunnen we de hoge kwaliteit garanderen waar we voor staan.

Lees meer
Tuinonderhoud Ronny Kroeze

Borders met vaste planten en bloemen, erfafscheiding zoals een schutting of een haag, bomen en/of plantenbakken. Allemaal elementen die onderdeel kunnen zijn van je beplantingsplan. De naam zegt het al; de juiste beplanting gaat hand in hand met een zorgvuldig plan. Door middel van de juiste planten, bloemen, en bomen in jouw voortuin of achtertuin breng je je tuin tot leven, zonder groen is je tuin immers niet compleet. Vind je planten belangrijk, maar zie je het niet zitten om zelf een beplantingsplan te maken? Laat onze hoveniers uit Veenendaal je helpen! Wij komen graag langs om een kijkje te nemen in jouw tuin en op basis van de kenmerken van jouw tuin en jouw eigen inbreng stellen we een passend beplantingsplan samen.

Lees meer

Ronny Kroeze: jouw vertrouwde tuinman in Veenendaal

Op zoek naar een lokale en betrokken tuinman in Veenendaal? Voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin, de aanleg van een terras of veranda, of het onderhoud van je bedrijfstuin? Bel Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze. Elke dag zijn onze hoveniers uit Veenendaal druk met het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van bestaande en nieuwe tuinen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onze verschillende specialisaties, zoals beregeningsinstallaties, sierbestrating, en de aanleg van veranda’s. Onze tuinmannen uit Veenendaal staan voor je klaar!

Contact opnemen met onze hoveniers uit Veenendaal

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze en onze hoveniers uit Veenendaal en omstreken komen graag bij je langs!

Neem direct contact op