Terras

Als we je vragen wat het fijnste plekje is in je tuin, dan is de kans groot dat dat het terras in je tuin is. Het terras is een belangrijk visitekaartje van je tuin. Daar zit je gezellig met vrienden, familie, of alleen, terwijl je geniet van het uitzicht op je tuin. Uiteraard wil je dat je terras naadloos aansluit op de rest van de tuin. En laten wij je daar nou uitstekend mee kunnen helpen. In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende terrassen ontworpen en aangelegd. Voor particulieren, bedrijven, én overheidsinstanties. Onze hoveniers weten daarom als geen ander welke materialen, steensoorten en kleuren bij elkaar passen en zorgen ervoor dat jouw nieuwe terras een plaatje wordt dat perfect past bij de rest van de tuin.

Wat komt er allemaal kijken bij de keuze voor een terras? Je kiest toch gewoon een steen uit voor het straatwerk? Dit is wat jij misschien ook denkt. En hoewel het ook zo simpel kan zijn, laten wij je graag zien hoe je kunt spelen met verschillende materialen, om jouw terras zowel praktisch als uniek te maken. Het verwerken van bijzonder tegelwerk of het combineren van hout en stenen kan jouw terras die speelse twist geven die je zo graag ziet in je tuin. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Laat je inspireren door de projecten op onze website of vraag één van onze hoveniers ernaar door contact met ons op te nemen.

Graag helpen wij je bij het ontwerp en de aanleg van je terras. Zodra je tuin voorzien is van een mooi terras is het (bijna) tijd om met de benen omhoog te genieten van je tuin. Uiteraard snappen wij bij Ronny Kroeze ook dat de afwerking van het terras door middel van tuinmeubels en accessoires belangrijk is voor het totaalplaatje. Ons werk houdt daarom niet op na het aanleggen van het terras zelf. We denken graag met je mee over de verdere afwerking, zodat je terras aan al je wensen voldoet. Je kunt je volledige tuinontwerp, van tuinidee tot tuinrealisatie, in onze handen leggen.

Terras laten aanleggen? Klik hier voor een afspraak!