Tuinideeën

Als professionele hoveniers zien wij elke dag prachtige tuinen. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. En al die mooie tuinen zorgen keer op keer weer voor nieuwe inspiratie en ideeën. Soms zijn dat trends die we bij meerdere tuinen terugzien. Soms krijgen we tuinideeën via onze leveranciers en partners. Maar het leukste is dat we tot de mooiste tuinideeën komen als we samen met jou, onze klant, jouw droomtuin aan het ontwerpen zijn.

Neem direct contact op

Wat we doen met onze tuinideeën? We verstoppen ze zeker niet. Integendeel, we willen al onze kennis en ideeën over tuinen met jou delen, om je te verrassen en te inspireren. Als je zelf aan het nadenken bent over een nieuwe tuin, of je bent je huidige tuin zat maar je weet niet goed wat je wilt, dan wil je natuurlijk voorbeelden zien. Even gluren in andermans tuin, om te kijken of er iets interessants voor jou bij zit. Maak in dat geval goed gebruik van de voorbeelden van prachtige tuinen op deze pagina. Hier laten we jou onze mooiste tuinideeën zien. De nieuwste trends, bijzondere tuinoplossingen of indrukwekkende sierbestrating. Je vindt het hier allemaal.

Hopelijk geven onze tuinideeën jou een goed beeld van de mogelijkheden. En heb je iets gezien wat je mooi vindt? Vraag ons er gerust naar, wij gaan graag samen met jou om tafel om jouw tuinwensen en onze tuinideeën te integreren in een tuinontwerp op maat. Een groot terras of een mooie veranda? Geen probleem! Een strakke, industriële tuin met weinig onderhoud, of juist een traditionele, groene tuin met sierbestrating en rijke beplanting? Wat je wensen ook zijn, wij gaan het voor je regelen.

Heb je zelf een leuk tuinidee dat je nog niet hebt gezien op onze website? Grote kans dat wij het voor je kunnen maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!