Tuinideeen

Ronny Kroeze en zijn tuinideeen

Bij het uitwerken van een tuinidee komen er als vanzelfsprekend allerlei vragen maar ook ingevingen naar boven.

Afhankelijk van de mogelijkheden, de wensen en de omgeving wordt er vaak een idee uitgewerkt waaruit een volwaardig tuinontwerp gepresenteerd kan worden.

Allereerst komen de basis ideeën aan bod zoals met welke elementen er gewerkt gaat worden en welke planten passen er in de omgeving? Daarnaast komen er tuinideeën naar boven met vragen als: komt er naast het gezonde groen ook water, in bijvoorbeeld de vorm van een vijver of (klein) zwembad, aan te pas? Komen er kunstvoorwerpen in de tuin? Komt er een tuinkamer? Kiest men voor een traditionele of moderne tuin? Kortom; wij bespreken graag onze creatieve tuinideeën en mogelijkheden voor uw tuin.

Bij ons is alles mogelijk. Onze hoveniers kunnen in allerlei stijlen uw droomtuin realiseren: industrieel, modern, traditioneel, landelijk, vintage, Japans, Scandinavisch, botanisch et cetera.

Neem direct contact op

Naast alle mogelijkheden en stijlen kunnen wij sierbestrating en beregeningsinstallaties aanleggen, een veranda of terras bouwen en een erfafscheiding plaatsen.