Veranda

Een veranda is als het ware een woonkamer in je tuin. Iedereen die een veranda heeft kan eigenlijk niet meer zonder. Iedereen die hem nog niet heeft eigenlijk ook niet… Een veranda geeft jouw terras en tuin nét dat beetje extra, zodat je vaker en langer kunt genieten van je tuin. En dat willen we toch allemaal? Mocht je dus het gevoel hebben dat er nog iets mist in je tuin, dan is het misschien tijd om te kijken naar een veranda. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een veranda in jouw tuinontwerp, of heb je een ander tuinidee? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem direct contact op

Hoewel veel mensen pogen zelf een veranda aan te leggen, raden we je aan om hierbij een expert te betrekken. De aanbouw van een veranda is een vakkundige klus. Zeker bij de aanleg van de fundering is de nodige kennis en ervaring nodig. Van die kennis en ervaring ben je in ieder geval verzekerd als je jouw veranda door Hoveniersbedrijf Ronny Kroeze laat aanleggen. Door de jaren heen is het aanleggen van houten veranda’s een specialisme geworden van Ronny Kroeze. In elke tuin vinden wij een plekje voor een mooie, houten veranda. Voor de veranda gebruiken wij – uiteraard – enkel hout van hoogwaardige kwaliteit. Verschillende typen hout zijn hiervoor geschikt. Op basis van jouw wensen kiezen we het beste hout voor jouw veranda en jouw tuin.

Het voordeel van houten veranda’s is dat ze vaak naadloos aansluiten op de rest van de tuin. Daarom kunnen ze ook prima in een bestaande tuin worden geplaatst. Of je dus een lege tuin hebt achter je net gekochte nieuwbouwhuis, of een bestaande tuin met een mooi plekje voor een nieuwe veranda, wij kunnen het voor je regelen.

De keuze voor een veranda is niet niks. Je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat snappen we bij Ronny Kroeze maar al te goed. Daarom gaan we graag eerst met je in gesprek. Vervolgens geven we je vrijblijvend advies en een aanbod. Ben je helemaal overtuigd? Dan gaan we aan de slag om je veranda te realiseren en je zomeravonden te verlengen.