Tips & Projecten

Als hovenier is het elke dag een feestje. We zien de mooiste tuinen, mogen oude tuinen omtoveren tot ware paradijsjes, en door de ontwikkelingen in ons vakgebied leren we iedere dag wat nieuws. Al deze kennis en ervaring houden we niet voor onszelf, graag delen wij onze tips en projecten met jullie. Daarom vind je hier een overzicht van mooie tuinprojecten en tuintips. Van projecten als tuinonderhoud bij bedrijfsterreinen, de aanleg van voortuinen en het plaatsen van veranda’s, tot de leukste tuintips om de border in je achtertuin op te fleuren. We hopen je hiermee te niet alleen inspireren, maar je ook een beetje bij te spijkeren in ons vakgebied 🙂

Wat zouden jullie graag willen zien? Daar zijn we benieuwd naar! Ben je onder de indruk van een project, wil je tips over een bepaald tuinonderwerp, of mis je belangrijke informatie? Laat het ons weten via het contactformulier. We geven je graag meer informatie.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk nieuwe, originele tuinideeën of doe zelf nieuwe ideeën op door onze pagina tuinontwerp te bekijken.
Hulp nodig bij jouw tuinaanleg, of bij het maken van een beplantingsplan? Wij helpen je graag!

 

Leuk dat je interesse hebt in onze projecten! Wat zou je nog meer van ons willen zien?

Een kijkje achter de schermen tijdens ons werk? Meer foto’s van tuinaanleg of tuinrenovatie? Meer originele tuinideeën? Laat het ons weten en stuur ons een mail.