Onze Diensten

Iedere tuin is anders. En daardoor leren wij hoveniers elke dag nieuwe dingen. Over planten, maatregelen tegen vorst, het aanleggen van terrassen of het bouwen van een veranda. Dit maakt ons werk niet alleen ontzettend leuk, het heeft er ook voor gezorgd dat wij in de 12 jaar dat we bestaan flink wat specialisaties hebben opgebouwd. Ontdek ze hieronder. En heb je een vraag? Laat het ons weten!

Beregeningsinstallaties

Bent u toe aan een nieuwe beregeningsinstallatie?

Lees verder

Terras

Wilt u een terras laten aanleggen?

Lees verder

Sierbestrating

Wilt u sierbestrating laten aanleggen in uw voor- of achtertuin?

Lees verder

Beplanting

Hoe stel je een beplantingsplan op?

Lees verder

Veranda aanleggen

Een veranda laten aanleggen?

Lees verder

Erfafscheidingen

Een erfafscheiding laten aanleggen?

Lees verder

De Diensten van Ronny Kroeze

Beregeningsinstallaties: planten voorzien van voldoende water, zonder daar te veel tijd aan te hoeven besteden? Dat kan! Met de juiste beregeningsinstallatie is dit zo geregeld. Onze hoveniers zorgen dat de juiste oplossing voor jouw beplanting wordt geïnstalleerd, zodat de waterafgifte optimaal is.

Sierbestrating: De bestrating van jouw voor- of achtertuin bepaalt voor een groot gedeelte de stijl en uitstraling van je tuin. Je wilt daarom niet de verkeerde keuze maken. Voor advies over de mogelijkheden van sierbestrating kun je altijd bij ons terecht.

Erfafscheiding:Erfafscheiding is er in alle soorten en maten. En of je nu op zoek bent naar een schutting, een hek of een mooie haag, bij ons vind je het allemaal!

Terras aanleggen: Het terras is dé plek van jouw tuin waar je graag tijd doorbrengt. Wij willen jou optimaal van je tuin laten genieten met een prachtig, op maat ontworpen en gerealiseerd terras.

Gladheidsbestrijding: Tijdens de winter kunnen wij je uitstekend van dienst zijn voor gladheidsbestrijding. Zeker bij bedrijven is het belangrijk om bij vorst en sneeuw te zorgen voor goede bestrijding van de gladheid. Hoe wij dat doen? Vraag ons ernaar, we leggen het je graag uit!

Veranda: Een veranda is een heerlijke plek in je tuin, waar je – met een beetje geluk – ook in het najaar van kunt genieten. Van schets tot afwerking, wij ontnemen je alle zorgen en realiseren jouw veranda met plezier en professionaliteit.