Tuin laten aanleggen

Door hovenier Ronny Kroeze

Laat uw tuin aanleggen door Ronny Kroeze

Als hovenier in  Barneveld zijn wij met ons team gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Als u het aanleggen van uw tuin aan ons wilt uitbesteden kunt u rekening houden met onderstaande richtprijzen inclusief arbeidsloon, materialen en B.T.W.

Tuinontwerp: tussen de € 250,00 en € 1.000,00.

Tuinaanleg: tussen de € 50,00 en € 100,00 per vierkante meter.

Tuinonderhoud: tussen de €35,00 en € 50,00 per uur.

Een tuin aanleggen is altijd maatwerk!

Wij komen dan ook graag naar u toe voor een offerte op maat.

Specialisaties van Ronny Kroeze

Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinrealisatie en tuinonderhoud maar ook in het aanleggen van beregeningsinstallaties, sierbestrating, vijverserfafscheidingenterrassen en veranda’s.

Tuinonderhoud

Als hovenier in Barneveld doen wij graag het onderhoud aan de door ons aangelegde tuin. U kunt ons inschakelen voor de voorjaarsbeurt, de najaarsbeurt en het winterklaar maken van uw tuin.

  Onze zekerheden

  Tuinontwerp

  Bij het tuinontwerp komen wij, samen met u, tot een ontwerp waarbij uw wensen centraal staan en waarbij wij kijken naar de mogelijkheden binnen het beschikbare budget.

  Tuinaanleg

  Bij het aanleggen of de renovatie van uw tuin gebruiken wij alleen materialen die van zeer goede kwaliteit zijn. Ook de beplanting is afkomstig van zorgvuldig door ons geselecteerde kwekerijen.

  Tuinonderhoud

  Na het aanleggen van uw tuin verzorgen wij graag het onderhoud van uw tuin. Onze ervaren hoveniers weten exact wanneer er onderhoud gepleegd dient te worden.