Hovenier inschakelen

Wat kost dat?

Voordelen van het inschakelen van een hovenier

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om vakkennis, mogelijkheden en prijzen.

Als hovenier in  Barneveld zijn wij met ons team altijd bezig met het aanleggen of onderhouden van tuinen. Als u het aanleggen of onderhouden van tuinen aan ons wilt uitbesteden zijn onderstaande prijzen een indicatie van de kosten waar u rekening mee kunt houden.

De prijzen zijn gebaseerd op arbeidsloon inclusief materiaal en B.T.W.

Tuinontwerp: tussen de € 250,00 en € 1.000,00.

Tuinrealisatie: tussen de € 50,00 en € 100,00 per vierkante meter.

Tuinonderhoud: tussen de €35,00 en € 50,00 per uur.

Of het nu gaat om het ontwerp, de realisatie of het onderhoud; elke tuin is maatwerk!

Specialisaties van Ronny Kroeze

Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinrealisatie en tuinonderhoud maar ook in het aanleggen van beregeningsinstallaties, sierbestrating, vijverserfafscheidingenterrassen en veranda’s.

Tuinonderhoud

Wij zijn als hovenier in Barneveld altijd tijdig met het het onderhoud aan uw tuin. Denk hierbij aan de voorjaarsbeurt, de najaarsbeurt en het winterklaar maken van uw tuin.

  Voordelen

  Adviezen

  Wij zorgen ervoor dat uw tuin een goede uitstraling krijgt. Wij hebben goede ideeën, gaan enthousiast aan de slag en komen graag terug voor het tuinonderhoud. Wij hebben al vele tuinen ontworpen en onder handen genomen en realiseren, samen met u, een tijdloos ontwerp van uw tuin.

  Tuinontwerp

  Bij het ontwerpen van een tuin komen wij in een persoonlijk gesprek tot een werkbaar ontwerp waarbij uw wensen centraal staan. Daarnaast kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden.

  Kennis

  Wij weten precies welke planten geschikt zijn voor uw tuin in Nederland zodat uw tuin er elk seizoen mooi uitziet. Wij hebben alle kennis in huis om een duurzame tuin voor u te realiseren. Uiteraard doen wij ook graag het onderhoud van uw tuin zodat u van uw mooie tuin kunt blijven genieten.

  Tuinrealisatie

  Bij de realisatie of renovatie van uw tuin gebruiken wij materialen die van zeer goede kwaliteit zijn. De bomen, planten en struiken die wij leveren, zijn afkomstig van zorgvuldig door ons geselecteerde kwekerijen.

  Vakmanschap

  Door onze ervaring zijn wij in staat om snel en vakkundig uw droomtuin te realiseren. Waar u zelf tegen bepaalde zaken aan kunt lopen bij het indelen van uw tuin, de sierbestrating of andere specialisaties gaan wij met al onze vakkennis enthousiast voor u aan de slag.

  Tuinonderhoud

  De door ons ontworpen en aangelegde tuinen zijn natuurlijk onderhoudsvriendelijk maar omdat een tuin leeft ontstaat er mos, groeit er gras etc. Onze ervaren hoveniers weten precies wanneer welk onderhoud nodig is.

  Hovenier inschakelen wat kost dat?

  Uit bovenstaande informatie blijkt dat de kosten kunnen verschillen. Afhankelijk van de te gebruiken materialen en de specialistische aanleg van bijvoorbeeld een vijver of beregeningsinstallatie kunnen de kosten van het aanleggen van een tuin verschillen. Daarom willen wij graag in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bespreken over het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin.